Waarom kiezen voor Wynamics

Behoefte: u voelt nood aan communicatie en marketing maar wenst hiervoor geen full / part time werknemer aan te werven.

Flexibiliteit: Wynamics vertrekt niet vanuit “jaarcontracten”. Telkens u een project hebt, klein of groot, kan u beroep doen op ons zoals het u uitkomt. U kiest uit de diensten EN op welk niveau u onze interventie wenst.

Efficiëntie: voor al uw communicatie en marketing, 1 adres. Ons “one stop shop” concept maakt het uw leven gemakkelijk en bespaart u tijd en geld. Eén aanspreekpunt dat alles afweet van uw project.

Sector en productkennis: Vele marketing bedrijven, websitebouwers, communicatie specialisten zijn op zich perfect in hun vak en doen dit in alle mogelijke sectoren maar kennen onvoldoende “uw business omgeving” en de “wijntaal”. Wynamics combineert alle disciplines met kennis vanuit een jarenlange 'wine business driven' achtergrond.

Erkend dienstverlener:
Wynamics is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor het maken van merk-en marketingplannen. Hierdoor kunnen Vlaamse KMO's gebruik maken van subsidies tot 50% van onze diensten. Zo stimuleert zij het economisch weefsel en de positie van de Vlaamse KMO's die gebruik willen maken van gespecialiseerd advies.